PROFIEL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DE KRACHT

VAN PERSOONLIJK

POTENTIEEL

 

EEN EERSTE KENNISMAKING....

 

Ik ben geboren in Nijmegen en woon inmiddels al ruim 20 jaar in het Gooi, samen met mijn gezin. Ik ben moeder van 3 kinderen, variërend van basisschool- tot aan middelbare school leeftijd.

Ik ben in 1995 afgestudeerd aan de Hotelschool in Maastricht en ben na het behalen van mijn diploma als Sales Executive gaan werken bij Golden Tulip Jan Tabak (nu onderdeel van de NH Hotel Group).

Sindsdien heb ik diverse posities vervuld in uiteenlopende bedrijven zowel binnen de hospitality maar ook daarbuiten. Altijd zoekende naar de ideale mix van leuk bedrijf, inspirerende collega's, uitdagend werk, waar ben ik goed in, hoe kan ik optimaal bijdragen, prive/werk balans etc. etc. Dat ging met vallen en opstaan en de keuzes die ik heb gemaakt, gaven niet altijd de voldoening die ik hoopte te vinden.

Ik wilde altijd al graag geloven dat als je vanuit je eigen kwaliteit en kracht leeft, je dan uiteindelijk terecht komt op de positie waar je het meest gelukkig zult zijn. Dat klinkt voor de hand liggend maar is niet voor iedereen een logisch proces. Dat was het in ieder geval zeker niet voor mij en ben daarom altijd erg leergierig geweest hoe dit proces in elkaar steekt. Ik heb ontdekt dat ik door mijn ervaring en de inzichten die ik door de jaren heb verworven, andere mensen kan inspireren en begeleiden bij dit proces.

 

Kinderen zijn mijn leven lang al een grote inspiratiebron en ik heb daarom ook een deel van mijn carrière voor verschillende kinderopvangorganisaties gewerkt. Ik was onder andere nauw betrokken bij de communicatie van het pedagogisch beleid aan ouders en werd enorm geïnspireerd door het gedachten goed van verschillende betrokken pedagogen. In combinatie met persoonlijke overtuigingen is hierdoor mijn visie gesterkt dat wanneer kinderen mogen opgroeien als unieke autonome individuen, zij zich gezien en gehoord voelen om wie ze (mogen) zijn. Een kind dat richting en invulling mag geven aan zijn eigen persoonlijke ontwikkeling krijgt de ruimte om te ontdekken dat het mag vertrouwen op wie hij of zij is. Ik geloof er in dat hoe eerder je inzicht en gevoel hebt bij deze persoonlijke kracht, hoe meer energie, plezier en overgave je ervaart in datgene wat je doet. Het is daarom niet voor niets dat ik mij (vooral) richt op jong volwassenen. Op zeer jonge leeftijd worden zij al uitgedaagd om belangrijke beslissingen te nemen bij het kiezen van bijvoorbeeld studie (-profiel) of loopbaan. Met behulp van een gerichte talentenanalyse kunnen we nieuwe inzichten verwerven over jouw persoonlijk potentieel.

 

LET'S CONNECT

 

CONTACT

 

 

Van Overbeek Consultancy

Graaf Florislaan 21

1405 BS BUSSUM

+31 6 14 36 93 95

madelon@vanoverbeekconsultancy.nl

 

 

MADELON VAN OVERBEEK

 

 

Potentieel analyses

Talent assessments

Advies en begeleiding bij talent (h)erkenning

Advies bij profiel-, studie- & loopbaan keuzes

Interim

Copyright © All Rights Reserved / Photography by Yvette Kulkens Photography @ NaardeStudio