EXPERTISE

EXPERTISE

 

 

 

POTENTIEEL ANALYSE

 

Wat kan ik? Wat wil ik? Wat kan en wil ik nog leren? Waar ben ik nou echt goed in? Wat zijn mijn valkuilen? Soms zijn dit vragen die je bezig houden en die je kunnen belemmeren bij het maken van belangrijke keuzes in het leven. Welk studieprofiel ga ik kiezen? Welke (vervolg-)studie past bij mij? Welke baan past het beste bij me? In wat voor soort bedrijf kom ik het beste tot mijn recht?. Door middel van een uniek instrument (R.A.P.P.® C/A) krijgen we inzicht in je persoonlijke kracht, je valkuilen en je potentiële kwaliteiten. Met deze analyse brengen we je ontwikkelpotentieel in kaart.

 

ADVIES & BEGELEIDING

 

Ik wil je graag op weg helpen om te achterhalen waar jouw persoonlijke kracht zit, en welk potentieel je nog kunt ontwikkelen. Hierbij kun je denken aan één of meerdere gesprekken om inzichten te verwerven die jou verder op pad helpen om keuzes te maken die echt bij jou passen. Daarnaast kan ik je adviseren en begeleiden bij belangrijke gesprekken die je moet voeren zoals bijvoorbeeld sollicitatiegesprekken en selectiegesprekken. We kijken samen naar je voorbereiding en hoe je je tijdens het gesprek optimaal kunt presenteren.

 

ASSESSMENTS

 

Het R.A.P.P.® C/A instrument is voor bedrijven tevens goed inzetbaar als assessment/selectie tool en geeft een heldere kijk in de binnenwereld van de (young) professional.

 

Het diagnostich instrument brengt snel en eenvoudig het persoonlijkheidsprofiel in beeld. Daarom is dit instrument bij uitstek goed inzetbaar als assessment of selectietool bij bijvoorbeeld selectietrajecten, coaching, talent acquisitie, loopbaan begeleiding en teamontwikkeling.

 

INTERIM VOOR ORGANISATIES

 

Soms laat een opdracht zich niet in één of meerdere gesprekken vangen en is er een langere periode nodig om tot een gewenst resultaat te komen. Wanneer de doelstelling en de verwachting helder is, kan een tijdelijke samenwerking ook leiden tot het behalen van de doelstellingen. In overleg kunnen we kop en staart van de opdracht formuleren en afspraken maken over de invulling. Vanwege mijn brede achtergrond in diverse organisaties ben ik ruim inzetbaar.

 

 

CONTACT

 

 

Van Overbeek Consultancy

Graaf Florislaan 21

1405 BS BUSSUM

+31 6 14 36 93 95

madelon@vanoverbeekconsultancy.nl

 

 

MADELON VAN OVERBEEK

 

 

Potentieel analyses

Talent assessments

Advies en begeleiding bij talent (h)erkenning

Advies bij profiel-, studie- & loopbaan keuzes

Interim

Copyright © All Rights Reserved / Photography by Yvette Kulkens Photography @ NaardeStudio